Villa Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji

ZA DRUŽINE

Namenjen je družinam z otroki, ki si želijo dan preživeti »odrezani od sveta in tehnologije«.
Na voljo so programi:

1. »Družinsko druženje s konji«
Program izvajamo na sedežu zavoda, v okolici hleva in dvorišča in je namenjen tistim družinam, katerih vsi člani želijo doživeti izkušnjo jahanja. Vpeljemo vas v svet konj, vam jih predstavimo in omogočimo jahanje vsem članom družine. Program traja 90 min, ob koncu aktivnosti s konji je družina deležna soka/ vode/ čaja in mini prigrizka, otroci pa po želji igre na igralih.

2. »Odklopljeni od sveta«
Program izvajamo v naravi, na terenu, v gozdu. Namenjen je staršem, ki nimajo želje po jahanju in otrokom, ki imajo željo po jahanju. Otroci se skupaj s konji odpravijo na pot v gozd, v naravo, starši jih pri tem spremljajo, mi pa imamo vlogo vodnika družine in konj. Naloga vas kot družine pa je, da se v tem času medsebojno povežete, sprostite, uživate in skupaj iščete pravo pot ob branju zemljevida. Uporaba tehnologije (telefoni…) je v tem času nezaželena.

3. »Geocaching s konji«
Geocaching je moderni način lova na skriti zaklad. Pri tem se uporablja GPS sprejemnike. Na spletu so objavljene koordinate skritih zakladov, ki jih z GPS sprejemniki iščemo. Pri nas lahko to doživite na še bolj poseben način in sicer ob spremstvu konj. S konji se odpravimo na teren in s pomočjo GPS sprejemnika iščemo skriti zaklad. Ko zaklad odkrijemo iz škatlice vzamemo skriti predmet, vanjo pa damo svoj predmet, za katerega želimo da ga najdejo iskalci za nami.

Cena vseh programov za družine je 100 €/ družina

Vila Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji
HOTEL ZA PSE

  OBISKI

© URŠA RANGUS 2015

Webdesign za rejce cernohubova.com